Tennislessen

Junioren

Wij zijn als vereniging een tennis kids vereniging

Dit houdt in dat de jongste groep tennissers in de leeftijd van 5 tot 11 jaar op verschillende banen met speciale tennisballen gaan leren spelen, volledig aangepast aan hun niveau.De allerkleinsten beginnen op een halve baan met zachte tennisballen, ballen die anders stuiteren dan de gewone gele ballen, zodat zij al snel vorderingen maken. De vervolgstappen zijn de driekwart baan en de hele baan met steeds aan het speelveld aangepaste tennisballen om uiteindelijk, als alle basistechnieken goed zijn aangeleerd, op een grote baan met normale
tennisballen te gaan spelen. Het concept lijkt veel op het Zwem-ABC van tegenwoordig, met de verschillende badjes en diploma’s zodat iedereen op zijn of haar niveau les krijgt en zich verbetert.

Van Den Berg Training is de tennisschool die het concept verder gaat uitwerken en de tennislessen zal gaan geven.

De Tenniskids tennisleraren, hebben een speciale training gevolgd en zijn daardoor specialist in het tennisles geven aan jonge kinderen. De kwaliteit van de tennislessen is zodoende gewaarborgd.

Kijk voor meer informatie over het concept TennisKids op http://www.tenniskids.nl/over-tenniskids/tenniskids-visie/

Senioren

Van Den Berg Training is ook de organisatie die al onze tennislessen verzorgt. Ook de lessen voor de senioren.

Opgeven voor lessen is mogelijk door uzelf in te schrijven op de website van Van Den Berg Training http://www.vandenberg-training.nl/ onder het kopje "Inschrijven" en dan "Tennisles Sint-Annaland" of klik hier.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 12799055

TC Sint-Annaland

Dorpsweg 1
4697RG Sint-Annaland

KVK-nummer

40309287