Tennislessen

Junioren

Wij zijn als vereniging een tennis kids vereniging

Dit houdt in dat de jongste groep tennissers in de leeftijd van 5 tot 11 jaar op verschillende banen met speciale tennisballen gaan leren spelen, volledig aangepast aan hun niveau.De allerkleinsten beginnen op een halve baan met zachte tennisballen, ballen die anders stuiteren dan de gewone gele ballen, zodat zij al snel vorderingen maken. De vervolgstappen zijn de driekwart baan en de hele baan met steeds aan het speelveld aangepaste tennisballen om uiteindelijk, als alle basistechnieken goed zijn aangeleerd, op een grote baan met normale
tennisballen te gaan spelen. Het concept lijkt veel op het Zwem-ABC van tegenwoordig, met de verschillende badjes en diploma’s zodat iedereen op zijn of haar niveau les krijgt en zich verbetert.

De tennisleraren, hebben een speciale training gevolgd en zijn daardoor specialist in het tennisles geven aan jonge kinderen. De kwaliteit van de tennislessen is zodoende gewaarborgd.

Kijk voor meer informatie over het concept TennisKids op http://www.tenniskids.nl/over-tenniskids/tenniskids-visie/

Senioren

Uiteraard is het ook mogelijk om als volwassene tennisles te nemen. Stuur hiervoor een email naar [email protected]. U moet altijd lid worden van onze vereniging om tennisles te kunnen nemen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 12799055

TC Sint-Annaland

Dorpsweg 1
4697RG Sint-Annaland

KVK-nummer

40309287